Oj

Alice har joggat Rune väldigt lugnt i två dagar nu, och han har varit jättelugnt och har sätt fräsch ut. Han har aldrig vilat så här länge hos oss tidigare så vi visste inte hur han skulle vara att rida igång. Han har varit lite knölig att leda.. Men igår kom hans gamla "sadelgjordstvång"s-känningar tillbaka. Vi vet att det var ett problem när han var ung och vi har fått uppleva det ett fåtal gånger på tävling, då det finns så mycket spänning i honom ändå. Det blev rodeo, utan förvarning, när de skulle prova lite galopp. Som tur var landade hon ganska smidigt nästan halvt stående på fötterna. 

Nu ska hon jobba hela dagar onsdag och torsdag, (Stallet 7-11 och sen Lager157 12-19-15), så då får jag sitta upp på honom istället... ;) Det värsta är ju att han helst inte ska longeras. Vi får väl se hur det går. 

Fina plusgrader kommer!


/E

Anonym

Hej!

Mitt namn är Liv Borglund och jag är grundare till nyss lanserade Dressyrskolan! En sida på nätet (www.dressyrskolan.se) där man som ryttare kan ladda upp sitt filmade dressyrprogram (filmat i valfri miljö) och sedan dagen efter ta del av en dressyrdomares kritik och kommentarer, som ett vanligt domar-protokoll!

Det går till så här:

- Du filmar ett valfritt dressyrprogram i valfri miljö
- Du loggar in på din sida på Dressyrskolan, väljer program och laddar upp filmen
- Du får nästa dag ett mail från oss, när kritiken är färdig.
- Du loggar in på Dressyrskolan och där finns din kritik att beskåda, samtidigt som du kan följa din ritt och hänga med i kritiken.

Nu undrar vi om du skulle vilja testa vår tjänst (gratis givetvis) och därefter skriva om den på din blogg? Det hade verkligen varit jätteroligt!

Har du frågor om tjänsten, tveka inte en sekund att höra av dig!

Ser fram emot att höra av dig!

Bästa hälsningar Liv Borglund
DRESSYRSKOLAN
Hemsida: www.dressyrskolan.se
Facebook: https://www.facebook.com/Dressyrskolan/

2015-12-05 / 13:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback